content image- 1561031623

IDUN Minerals

Mineralen make-up en huidverzorging

IDUN Minerals is een uitgebreide collectie op basis van 100% puur gezuiverde minerale make-up, Geschikt voor alle huidtypes. Dat geldt ook voor de gevoelige, hyperallergische huid en voor lenzendragers. De vegan producten zijn in Zweden ontwikkeld door een team van vooraanstaande wetenschappers en huidexperts.

Make-up

IDUN Minerals make-up bestaat uit minerale poeders, vloeibare foundations, concealers, blushers, bronzers, lipglosses, lipsticks, oogschaduws, mascara’s, oog- en wenkbrauwpotloden, wenkbrauwgels, nagellakken en luxe make-up kwasten. Uniek is dat het assortiment van IDUN Minerals maar liefst 18 verschillende kleuren foundation telt, dus voor iedereen een passende kleur. Verkrijgbaar in drie prachtige displays: de bestseller display en twee grotere displays (60 en 90 cm breed).
 

Mineralen

Minerale make-up is populairder dan ooit tevoren, vanwege de natuurlijke samenstellingen die zelfs de meest gevoelige huidtypes volledig respecteren en niet irriteren. IDUN Minerals verstopt de poriën niet, maar laat de huid volledig ademen. De uitzonderlijk milde formules hebben een verzachtende werking op de huid en bevatten van nature een zonbescherming die vroegtijdige huidveroudering – als gevolg van UV-straling – helpt voorkomen. De producten zorgen ervoor dat de verschijning van fijne lijntjes wordt verminderd en werken effectief tegen (hyper) pigmentatie
en andere zichtbare tekenen van huidveroudering.

Skincare

Naast het uitgebreide make-up assortiment heeft IDUN Minerals in 2017 een geheel nieuwe huidverzorgingslijn gelanceerd met producten voor een gezonde, evenwichtige huid. De huidverzorgingslijn van IDUN Minerals bestaat uit 8 producten: twee dagcrèmes, nachtcrème, oogcrème, serum, reinigingslotion, reinigingsmousse en een micellair water. Samen helpen de producten om de huid in balans te houden. De huidverzorgingslijn is ook geschikt voor de meest gevoelige huidtype. De gehele skincare-serie is ontwikkeld en vervaardigd in Zweden. De huidverzorging van IDUN Minerals bevat huideigen hydraterende stoffen en is ook verrijkt met vitamines en mineralen, stoffen die van nature voorkomen in appels. Dermatologisch getest en vrij van parfum.

Haircare

De haarverzorgingslijn bevat ingrediënten zoals vitamine B en E en extracten van appelstamcellen die beschadiging van het haar helpen voorkomen. De producten zijn puur en bevatten alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, ook geschikt voor de meest gevoelige hoofdhuid. De lijn bestaat uit een volume shampoo en conditioner, een repair shampoo en conditioner, een balance en care shampoo, een moisturizing hair mask, een droogshampoo en een moisturizing leave in spray die kan worden gebruikt op de hoofdhuid en in de lengte.